Kinda kommuns hemsida

 • Vilka restriktioner är det som gäller?

  På krisinformation.se finns de senaste restriktionerna och aktuella länkar uppdaterade. Här hittar du bland annat information om hur länge vuxna och barn ska stanna hemma om de får symtom på luftvägsinfektion. Symtomen kan orsakas av covid-19, men även av till exempel RS-virus och influensa.
 • Besök på våra äldreboenden samt grupp- och servicebostäder

  Smittspridning i samhället ökar igen och även om många nu är vaccinerade så följer vi de rekommendationer som finns för att skydda de mest sårbara. Om det är möjligt undvik besök hos dina närstående just nu. Ring gärna istället.
 • Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?

  Nu startar årets enkätundersökning gällande vad de äldre tycker om äldreomsorgen. Under de närmsta två veckorna börjar pappersenkäterna att skickas ut till personer som är 65 år eller äldre och som har hemtjänst eller bor på särskilda boenden i Sverige. Sammanlagt skickas enkäten ut till cirka 220 000 personer.
 • Parkering avstängd

  Från och med onsdag 19 januari och cirka två veckor framåt kommer parkeringen mellan tågspåret och Grahns Bilar att vara avstängd på grund av ledningsarbete.
 • Take Away på biblioteken

  För dig som inte vill eller kan komma in på något av våra bibliotek så har vi satt igång med vår Take Away-tjänst igen.
 • Snö- och halkfria hämtningsvägar för sopor

  Tänk på hämtningspersonalens arbetsmiljö, håll hämtningsvägar snö- och halkfria!
  Om dina sopor inte har hämtats kontakta oss på telefon 020-23 30 22 eller va.renhallning@soderkoping.se
 • Rimforsa 1:49

  Den 11 september 2017 beslutade kommunen att ge positivt planbesked för en ny detaljplan för fastigheten Rimforsa 1:49 nordväst om centrala Rimforsa. Just nu är detaljplaneförslaget ute på samråd. Samrådstiden pågår under tiden 13 december 2021 till 6 februari 2022 och under den perioden kan den som vill lämna synpunkter på förslaget.

  Rimforsa 1:49

 • Välkommen till Kinda biblioteks bokcirkel!

  Är du intresserad av böcker? Skulle du vilja hitta en plats där du kan diskutera och samtala om dina läsupplevelser tillsammans med andra? Då är vår bokcirkel rätt för dig.

  Välkommen till Kinda biblioteks bokcirkel

 • Boka idrottsanläggningar

  Du vet väl att du kan boka och hyra våra kommunala idrottsanläggningar under mellandagarna? Kanske vill du och ett par kompisar spela innebandy, fotboll eller bara röra på er nån kväll? Se lediga tider och gör en bokningsförfrågan på våra hallar här! Bokningsförfrågningar för perioden 23/12-26/12 behöver vara inkomna senast den 20/12 kl. 12:00. Bokningsförfrågningar för perioden 29/12-2/1 behöver vara inkomna senast den 28/12 kl. 12:00.

  Boka idrottsanläggningar

 • Vi söker vikarier till bildningsförvaltningen!

  Vi söker nya vikarier som vill jobba inom bildningsförvaltningen. Anmäl dig via vikariebanken om du är intresserad av att hoppa in som vikarie inom förskola, grundskola och fritidshem. Välkommen med din ansökan!

  Vi söker vikarier till bildningsförvaltningen

 • Vikarie inom vård och omsorg

  Du borde jobba inom vård och omsorg! Vi söker lyhörda, och ansvarstagande timvikarier med ett stort intresse för andra människor, är det du? Här finns möjlighet att utifrån din kompetens jobba inom fler områden. A different Kinda work helt enkelt!

  Vikarie inom vård och omsorg