Välkommen till Kinda kommuns hemsida

 • Reparation av bron över Stångån i Äpplerum

  Bron längs väg 135 väster om Horn behöver repareras. Trafikverket beräknar att reparationsarbetet ska kunna påbörjas den 8 april. Framkomligheten kommer vara begränsad till arbetet är klart i slutet av maj 2024.
 • Underhållsspolning i Rimforsa

  Vattenledningsnätet kommer att underhållsspolas i centrala Rimforsa måndagen den 15 april kl. 17.00 – 23.00.
 • Föreläsning Solel 23 april 17:30-18:30

  Lär dig mer om teknik, funktion och ekonomi samt vad som är bra att tänka på inför ett eventuellt köp av en solcellsanläggning. Föreläsningen sker i ett samarbete med Linköpings stadsbibliotek och Linköpings kommun och är kostnadsfri. Anmäl dig här.
 • Uppfräschning av återvinningsstationen i Rimforsa

  Nu har vi byggt ett plank och flyttat containrarna på återvinningsstationen i Rimforsa så att det ska bli smidigare och fräschare för dig att sortera.
 • Attraktiv landsbygd - Sök Leadercheck

  Är ni en lokal grupp eller förening? Har ni en idé som vill skapa en hållbar mötesplats eller utveckla en ny fritids- och kulturverksamhet? Välkomna att ansöka om en leadercheck!
 • Ansök om bygglov i tid

  Glöm inte att ansöka om bygglov eller anmäla ditt projekt i god tid! Under vår och sommar är det högt tryck på bygglov, våra handläggningstider kan därför vara lite längre. Bygglov behövs ibland när du ska bygga nytt, bygga till eller göra vissa ändringar och kan bland annat gälla altan, uteplats och plank.
 • Nästa fas på Rimforsa skola påbörjad!

  "Detta är inte bara ett byggprojekt utan också utveckling av vår kommun. Vi investerar inte bara i byggmaterial, vi investerar i våra barn och ungas framtid och möjligheter. Tillsammans bygger vi inte bara en skola – vi bygger en framtid där alla kan nå sin fulla potential."

  Nästa fas på Rimforsa skola påbörjad!

 • "Hon är en del av vår familj när hon är här"

  Matilda, Fred och Charlie öppnar sitt hjärta och hem som familjehem för en underbar 12-åring. Bli en del av något större och gör en resa med gemenskap och meningsfullhet. Bli familjehem och gör skillnad!

  Hon är en del av vår familj när hon är här

 • Intresseanmälan för framtida fiberanslutningar!

  Här kan du göra en intresseanmälan för framtida fiberanslutning för de fastigheter som inte är anslutna till kommunens fibernät idag. Syftet är att få en bild av var det finns intresse för anslutning.

  Intresseanmälan för framtida fiberanslutningar

 • Trygghetsskapande åtgärder i hemmet

  Har du eller en närstående behov av stöd och ökad trygghet? Skulle du känna dig trygg med att veta hur din närstående mår? Nu finns det smarta lösningar för dig och din närstående i Visningslägenheten som bidrar med att öka självständighet, trygghet, och minska ofrivillig ensamhet.

  Trygghetsskapande åtgärder i hemmet