Kakor på kinda.se

Sitevision Cloud

Vår hemsida ligger i en cloud-lösning. I Sitevision Cloud används den unika kakan SiteVisionLTM. Den sätter lastbalanserarna för att hålla ordning på vilken bakomliggande server som klienten ska adressera.

ReadSpeaker webReader - läser upp text

ReadSpeaker webReader gör det möjligt att få texten på vår webbplats uppläst. Kakan sparar endast information om vilka inställningar du använder i tjänsten till exempel vilken hastighet texten ska läsas upp.

E-tjänster

Sessionskakor används när du använder våra e-tjänster.

YouTube

När du via vår webbplats tittar på filmer som är lagrade på youtube.com, så lagras kakor från den domänen.

ReachMee - Lediga jobb

ReachMee är verktyget vi använder när du söker tjänster hos oss. Verktyget samlar in besöksstatistik i två typer av kakor: sparade kakor på din dator för att kunna identifiera återkommande användare som unika användare och sessionskakor för att kunna se hur du rör dig på webbplatsen. Sparade kakor sparas i två år om du inte själv väljer att rensa kakor i din webbläsare. Sessionskakor sparas i 30 minuter.

Sitevision - Matomo

För att vi ska kunna följa upp användningen av kinda.se så använder vi ett statistikverktyg som heter Matomo och som är integrerat i vårt webbpubliceringsverktyg. Genom att analysera besöken på vår hemsida ger det oss möjlighet att förbättra och ibland förenkla vår hemsida och strukturen på hemsidan. Kakor används exempelvis för att skilja ut unika besökare, mäta omfattningen av trafiken på webbplatsen och vilka sidor som besöks, och tid för besöket, liksom vilken webbplats besökaren kommer ifrån och vilken webbplats besökaren går till efter besöket på kinda.se.

Kontakt